Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Sultanların antrenmanlarında tempo yükseldi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil Beyazlıların antrenmanını Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan da izledi.

2017-2018 sezonunda Voleybol Bayanlar 1. Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Tarık Almış Spor Tesislerindeki antrenmanı Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar da izledi. Baş Antrenör Aykut Lale antrenmanda tempo yükseltti. Yoğun bir antrenman programı yaptıklarını belirten Lale, “Hedef başarmak ise, bunun öncesinde daha çok çalışmak gerekir. Antrenmanlarda oyuncularımızın çok istekli olması, beni sevindiriyor. Antrenmanlarımız sıklaşacak. Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetimimiz de bizleri yalnız bırakmıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel