Öne Çıkanlar manisa salihli Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk

ÖZKAN, AK PARTİ’NİN 19. KURULUŞ YILINI KUTLADI

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, 19. yaşını kutlayan AK Parti’nin, büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için ilk günkü heyecanla yoluna devam ettiğini belirtti.

Özkan, yaptığı açıklamada, AK Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk demokrasi tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Halka hizmet için yola çıkan AK Parti’nin kuruluşunun, ülkemiz için karanlıktan aydınlığa çıkışın ilk adımı olduğunun altını çizen Özkan, “Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucusu, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, teşkilatlarımızın cefakar çalışmaları ve milletimizin güçlü desteği ile 14 Ağustos 2001'den bugüne tüm oyunları bozduk, bozmaya da devam edeceğiz. Günümüzde hepimiz görüyoruz ki dış mihraklar, başta ekonomi olmak üzere birçok alanda ülkemizi çembere almaya çalışıyorlar. Tıpkı geçmişte olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimiz tüm engelleri aşacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık’ diyen lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda, ilk günkü heyecan ve gururla milletiyle yürümeye ve milleti için var olmaya devam edecektir” dedi.

Özkan, açıklamasının sonunda, “Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 19. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel