I M G 20260309 215431 092I M G 20260309 212608 244

Protokolden Tam Kadro Katılım

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, MAGİD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen iftara katılan isimler arasındaydı. Siyasetin farklı kanatlarını ve inşaat sektörünün temsilcilerini bir araya getiren program, şehrin yerel dinamiklerinin istişare edilmesi için de önemli bir zemin oluşturdu.

Birlik ve Dayanışma Mesajları

Salihli'de tarımsal üretime bilimsel destek
Salihli'de tarımsal üretime bilimsel destek
İçeriği Görüntüle

İftar yemeğinin ardından yapılan konuşmalarda, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma kültürü vurgulandı. Manisa Valisi Vahdettin Özkan, sivil toplum kuruluşlarının şehir aidiyeti ve toplumsal huzur üzerindeki birleştirici gücüne dikkat çekerek organizasyon için MAGİD yönetimine teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa’nın ekonomik kalkınmasında genç iş insanlarının ve inşaat sektörünün üstlendiği kritik role değinirken; Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yerel yönetimler ile iş dünyası arasındaki koordinasyonun önemini belirtti.

Sektörel İstişareler Yapıldı

İnşaat sektörü temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda, sadece manevi değerler değil, Manisa’nın imar durumu, sektörel sorunlar ve gelecek projeler de samimi bir ortamda konuşuldu. Program, çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.