Öne Çıkanlar manisa salihli Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk

Emniyet Müdürü Aktaş Dur Durak Bilmiyor

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Manisa’ya geldiği günden bu güne kadar mahalle ziyaretleri, kamu kurum ziyaretleri ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Emniyet Müdürü son olarak Yunus Eme Fevzi Çakmak Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı Musa Sezer, mahalle esnafı ve halk ile sohbet etti.  

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa’mızı güvenli ve daha yaşanabilir olması için sorunları ve sıkıntıları vatandaşımızdan dileyeceğiz diyerek çıktı yolda Manisa’nın bir çok mahallesini ziyaret ediyor.

Aktaş ziyarette yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızı ve mahalle muhtarlarımızı dinleyerek mahallede oluşabilecek olumsuz sıkıntılarda her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyoruz, başlıca oluşabilecek sıkıntılarda gerek esnafımız gerekse vatandaşlarımız güvende olduğunu hissetmesi için çalışmalarımız devam edecek, öncelikle ziyaretlerimiz de vatandaşlarımıza kulak veriyoruz Manisa İl Emniyeti olarak vatandaşlarımız ile iç içe olarak birlikte çalışacağız sağ olsunlar tüm ziyaretlerimde vatandaşlarımız bizleri hoş karşılayarak varsa dertlerini anlatıyorlar, bu durum beni ve tüm polis arkadaşlarımızı mutlu ediyor, bizlerde emniyet mensubu arkadaşlarımız ile gerekli notlarımızı alarak ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza bilgiler vermeye çalışıyoruz. Ayrıca muhtarlarımızı da unutmadan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum ilgileri için hepsine tek tek teşekkür ederim” dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Musa Sezer ise Emniyet Müdürümüzü aramızda görmek bize ayrı bir motive ediyor, mahalle halkımızın esnafımızın ziyaretten çok memnun kaldığını anladık, Müdürümüz çok iyi bir anlayış ile mahalleleri ziyaret ediyor bu da bizlere mutluluk veriyor, başta Müdürümüz Fahri Aktaş ve Emniyet personelimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel