Öne Çıkanlar Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Sakal-ı Şerif TÜGVA cumhurbaşkanı erdoğan

Kitap söyleşisinde sanatçı dayanışması

Meslek hayatında 23 yılı geride bırakan Çukurova Kimya Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan Yazar Dinçer Taşdemir’in ’Yalnızlıkla çarptı yüreğim’ adlı 5. kitabının tanıtımı yoğun bir katılımla yapıldı. Sanatçı dayanışmasının olduğu programda Taşdemir söyleşinin ardından kitabını imzaladı.

Yazar Dinçer Taşdemir’in, ’Yalnızlıkla çarptı yüreğim’ adlı 5. kitabı, tarihi Bedesten Nikah Salonunda düzenlenen tanıtım programıyla okurlarıyla buluştu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü mezunu, aynı zamanda Manisa İl Sağlık Müdürlüğünde Uzman olarak görev yapan Gülhan Bilgi programın hem moderatörlüğünü yaptı hem de söylediği şarkılarla katılımcılara müzik şöleni sundu. Ressam Hidayet Gültekin’in de bağlamasıyla eşlik ettiği söyleşide yazar Dinçer Taşdemir’e çarpıcı sorular soruldu. Yazar Taşdemir’in şiir, roman ve öyküye dair duygu ve düşüncelerinin masaya yatırıldığı söyleşi programını dikkatle dinleyen katılımcılar program bitiminde kitaplarını imzalattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel