Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Gelecek Partisi Manisa Kadın Kolları İl Başkanlığı’na Deniz Barlas Atandı

Gelecek Partisi Manisa Kadın Kolları İl Başkanlığı’na İl Başkanı Mustafa Keskin'in tenzipleri, Genel Merkez Kadın Politikaları Kurulu Başkanı Habibe Çiftçioğlu’nun oluru ile, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı’nın kurucuları arasında yer alan Deniz Barlas atandı. Barlas daha önce de İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

GELECEĞİ KADINLARLA İNŞA EDECEĞİZ

Barlas, Gelecek Partisi Manisa Kadın Kolları İl Başkanı olarak atanmasının ardından yaptığı açıklamada, siyasete kadın elinin değmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Net olarak söylüyoruz; Manisa’mızda geleceği kadınlarımızın desteğiyle ve eliyle inşa edeceğiz. Tüm Türkiye’de Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun söylediği gibi, ‘ülkemizi kadınlarımızın merhametine, fedakârlığına emanet ediyoruz’ sözünden güç alarak kadınların siyasete daha aktif olabilmeleri ve sorunlarının çözümü için Gelecek Partisi çatısı altına bekliyoruz. Bizler Gelecek Partisi olarak hiçbir ırk, dil ve kültür ayrımı yapmadan tüm kadınların sesiyiz. Hiç şüphesiz, kadınlar gelecekten en fazla endişe duyanlardır. Çünkü onlar anne ve geleceğin anne adaylarıdır. Bizler ise en çok endişe duyduğumuz yeni nesle iyi bir gelecek sunma gayretindeyiz. Bu vesileyle Manisalı kadınlarımıza diyoruz ki, gelecek kaygısı endişesi olan tüm kadınlarımızı partimize bekliyoruz. Manisa’nın geleceğini ve Türkiye’nin geleceğini birlikte inşa edelim” diye konuştu.

Barlas, konuşmasının son kısmında ise Gelecek Partisi Kadın Politikaları Kurulu Başkanı Habibe Çiftçioğlu’na, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ve Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin’e teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Deniz Barlas Kimdir?

1977 doğumlu olan Barlas uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet vermiştir.Barlas evli ve bir çocuk annesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel