Öne Çıkanlar manisa salihli Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk

Aydın “Üzüm Üreticimizin Sesi Olacağız”

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı, Kanal 45 İnternet Haber Sitesi Sahibi İsmail Aydın 20 Ağustos mitinginde açıklanan 27 TL. olan üzüm fiyatı ile ilgili gelen şikayetlerin takipçisi olacağını belirtti.

Aydın açıklamasında “Üzüm taban fiyatları Cumhurbaşkanımız tarafından 20 Ağustos mitinginde 27 lira olarak açıklandı.

Ancak üzüm piyasası spekülatörleri zor durumda olan üreticilerimizi spekülatif yönlendirme ve haksız rekabet ortamı oluşturarak üzümü 20-22 liradan yukarı almadıkları yönünde üreticilerimizden sık, sık uyarılar gelmektedir.

Gelen ihbarlar doğru olduğu inancını taşıyorum. Burada herkesi görevini laikiyle yapmaya davet ediyorum. Konunun takipçisi olacağımızı ve bu haksız rekabete göz yuman oda ve kuruluşlar varsa gerektiği şekilde deşifre edileceğini de belirtmek istiyorum.

Üzüm üreticilerimizin sesi olacağız biline” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel