Öne Çıkanlar aracından cephanelik çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanlığı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı Maliye Bakanı Naci Ağbal

Selendi’de Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde Selendi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri TÜBİTAK 4006 kapsamında hazırladıkları projeleri sergiledi.

Manisa’nın Selendi ilçesinde Tübitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrenciler ve tarafından hazırlanan projeler sergilendi. Selendi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı projelerin yer aldığı fuarı ziyaret eden Selendi protokolü projeler hakkında bilgi aldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin bulunduğu standları gezen Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri bu tür bilimsel süreçlere katmanın, bilimsel farkındalık oluşturma açısından önemli olduğunu vurguladı.

Fuara Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Murat Daban, Jandarma Komutanı Muhammed Tok, Emniyet Amiri Emre Gevanci, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, Anadolu Lisesi Müdürü Dilek Karataş, idareciler, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel