Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

 Kabze:


Akhisar Belediyespor'un Kaptanı Hasan Kabze, "Grupta Galatasaray, Karşıyaka ve Kastamonu var. İyi bir grup. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzde bir Galatasaray maçı var. Bu maçtan da tabi ki galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz" dedi. 

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 17 Aralık Perşembe günü saat 20.30’da Türk Telekom Arena’da karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. 
Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde hazırlıklarına devam eden yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde iki grup halinde çalıştı. Arslan, Süper Lig maçında forma giyen oyuncuları ayrı alanda çalıştırırken kupada oynatmayı düşündüğü 13 oyuncuyu ise farklı alanda çalıştırdı.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Yeşil-siyahlıların kaptanı Hasan Kabze, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şuan ligde iyi durumda olduklarını belirten Kabze, "İstediğimiz yerlere geldik, o yüzden kupada da bir üst tura geçmek istiyorduk ve gruplara kalmak istiyorduk. Gruplara kalmak bizim için bir başarıdır ama önemli olan şu anda gruptan çıkmaktır. Grupta da Galatasaray, Karşıyaka ve Kastamonu var. İyi bir grup. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzde bir Galatasaray maçı var. Bu maçtan da tabi ki galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz. İnşallah gruptan da istediğimiz gibi başarılı bir şekilde çıkarız" dedi.
Yeşil-siyahlıların kupa maçı için çalışan kadrosunda; kaleciler Bora Körk ve Emrah Tuncel, Onur Ayık, Lualua, Bruno Mezenga, Onurcan Güler, Mervan Çelik, Halil Çolak, Orhan Taşdelen, İsmail Konuk, Abdülkadir Özdemir, Tolga Ünlü ve Hasan Kabze yer aldı. Teknik Direktör Cihat Arslan lig maçında Galatasaray’a karşı sarı kart cezalısı olan Douglao’yu da kupa maçında Galatasaray’a karşı oynatmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel