Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Yunusemre Belediyesi Hanım Lokallerinde yeni dönem kurslar başladı

Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında yeni dönem için kurslar başladı. Alanında uzman öğretmenler eşliğinde eğitimlerin verildiği kurslar için kayıtlar devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi’nin, hanımların vakitlerini güzel değerlendirerek aile ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla faaliyete açtığı hanımlar lokali ve meslek edindirme kurslarında yeni dönem eğitimleri başladı. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nden uzman öğretmenler eşliğinde verilen kurslar için kayıtlar devam ediyor. İğne oyasından, ahşap boyamaya, okuma yazmadan Kuran-ı Kerim öğrenmeye, el sanatlarından spora kadar onlarca farklı eğitimin ve aktivitenin yer aldığı kurslara başvurular için Tevfikiye Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu, Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu, Ayn-ı Ali Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu, Topçuasım Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu, Uncubozköy Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu, Horozköy Hanımlar Lokali, Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali, TOKİ 2 Çocuk Kültür Merkezi’ne gelerek başvuruda bulunulabilir. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili olarak “Yunusemre Belediyesi, bünyesinde bulunan hanım lokalleri ve meslek edindirme kursları aracılığı ile hanımların kendilerini geliştirmesine olanak sağlıyor ve onlarca farklı eğitimin ve aktivitenin yer aldığı kurslardan hanımlarımızın faydalanmasını sağlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurslarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı lokallerimize başvuruya bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel