Öne Çıkanlar Numan Kurtulmuş Dut ve İncir Ağacının 20 Yıllık Aşkı Dev sirk çadırı yerle bir oldu Vergide yeni dönem! Bugün başladı... Devlet Bahçeli Manisa programı

Akhisar Jandarması hırsızlara göz açtırmıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 8 Mayıs günü ahırdan iki küçükbaş hayvan çalan 3 şüpheli tutuklanırken, aynı gün bir benzin istasyonundan cep telefonu çalınması şüphelisi hakkında da adli soruşturma başlatıldı.

Manisa’nın Akhisar ilçesi İsaca Mahallesinde 8 Mayıs Günü hayvan ahırından 2 küçükbaş hayvan çalan ve aynı gün bir benzin istasyonundan cep telefonu çalınması olaylarını araştıran Jandarma Suç Araştırma ve Asayiş timlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, hayvan hırsızı şüphelileri O.Ç. (24), H.O. (20) ve B.Z. (22) jandarmadaki sorgularının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Cep telefonunu çalan şüpheli S.D.(54) ise yakalanarak hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel