Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

SGK’dan Vatandaşa Tavuklu-pilav İkramı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan SGK Merkez Müdürlüğü, hizmet binası önünde vatandaşlara tavuklu pilav ve ayran ikram etti.

Tavuklu-Pilav etkinliğinde İl Müdür Yardımcıları Nejdet Şen, Ali Toraman, Sarıgöl Merkez Müdürü Niyazi Kara, Alaşehir Merkez Müdürü Engin Akkaya, Salihli SGK Müdürü Aynur Ölgün’ü bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

SGK Salihli Merkez Müdürü Ölgün, “Vatandaşımıza her türlü hizmette varız. Onların takipçilerle değil doğrudan bize başvuruları ile daha hızlı ve net bir hizmet verdiğimizi kanıtladık. Bu haftaki sosyal etkinliklerimiz içerisinde onlara böyle bir ikramda bulunmaktan mutluyuz. Kurumumuza işi düşen herkesin bize direk başvurmasını en kısa zamanda en doğru biçimde hizmet vereceğimizi bilsinler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel