Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Selendi'de Sel Taşkın Çalışmaları Değerlendirildi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Manisa Vali Yardımcısı Sayın H.Volkan Köksal, Selendi ilçe merkezinde 16 Haziran 2018 tarihinde yaşanan çok kuvvetli yağış sonrasında taşkına uğrayan mahallelerdeki durumun tespitinin yapılarak, taşkına sebebiyet verme riski bulunan müdahalelerin önlenmesine yönelik yapılması gerekenlerin belirlenmesi, taşkınlarla ilgili tedbirlerin alınması noktasında taşkınlarda oluşacak can ve mal kayıplarının önüne geçebilmek için bütün kurum ve kuruluşların birlikte önlem alması gerektiğini ifade ederek “Herkes elinden gelen gayreti göstermeli, alınan kararlar uygulanabilir olmalıdır.’’ dedi.

Manisa Vali Yardımcısı Sayın Köksal konuşmasında; taşkın planlamalarının doğru, ayrıntılı, ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli yapılması gerektiğini dile getirdi. Toplantıda kurum ve kuruluş yetkilileri öneri ve görüşlerini aktardı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıdan sonra Vali Yardımcısı Sayın H.Volkan Köksal, Kaymakamımız Sayın Mehmet Can İrdelp, Toplantıya katılan heyetle birlikte Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Sayın Vet. Hek. Yasin Dumlupınar’la da bir süre görüştü.

Vali Yardımcısı Sayın H.Volkan Köksal, Kaymakamımız Sayın Mehmet Can İrdelp, Belediye Başkanı Sayın Vet. Hek. Yasin Dumlupınar ve toplantıya katılan kurum müdürleriyle birlikte Ramazan Bayramında yaşadığımız sel afetinden zarar gören ve ilçe merkezinde bulunan dere yataklarında incelemelerde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel