Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

Sart Mahmut Ortaokulu’nda Bilim Fuarı Açıldı
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sart Mahmut Ortaokulu’nda açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü.
Fuarın açılışına Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Çelebi, Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Okul korosu ve halk oyunları gösterilerinin de yer aldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sart Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Kaba, “Biz inanıyoruz ki bu tür projeler ve sergiler öğrencilerimizin ufkunu açmakta, bireysel özgürlüklerini geliştirmekte ve günlük hayatta üretici fikirlere sahip olmaktadırlar. Böylece öğrencilerimiz karşılaştıkları problemleri çözmede beceri sahibi olmaktadırlar. Bu anlamda proje ve sergide emek veren tüm öğretmenlerime ve öğrencilerime, ayrıca öğrenci velilerimize çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel