Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Sarıkaya ailesinin acı günü
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Semih Coşkun’un 61 yaşında yaşamını yitiren kayınpederi İbrahim Sarıkaya’nın cenaze namazına katılarak acılı ailenin kederini paylaştı.
Yunusemre Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Semih Coşkun’un kayınpederi İbrahim Sarıkaya (61) uzun süredir tedavi gördüğü akciğer yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Merhum Sarıkaya için Şeyh Fenari Camisi’nde Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin, Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Sarıkaya ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı. Merhum, cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahı olan Kırtık Mezarlığı’nda defnedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel