Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Kaymakam Peynircioğlu’ndan Salihli’de Veda Turu
Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Manisa’nın Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, kentte veda ziyaretlerine başladı.
Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Manisa’nın Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Nevzat Aydın Başkanlığı’ndaki Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesine ziyaret etti. Kaymakam Peynircioğlu’nun kendilerine her zaman sahip çıktığını dile getiren Gaziler Dernek Başkanı Nevzat Aydın, “Vali olmana sevindik, ama gitmenize çok üzüleceğiz. Biz Salihlili Gaziler olarak sizlerin hakkını asla ödeyemeyiz. Özellikle Kore Gazileri belgeselini hazırlattınız. Yolunuz açık olsun. Sizleri asla unutmayacağız” dedi.
Peynircioğlu ise “Biz sizlerin ve şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Sizler bu vatan, bu bayrak için savaştınız. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum. Salihli’deki birliktelikten dolayı da sizleri ayrıca tebrik diyorum” diye konuştu.
Salihli Kaymakamı ve Niğde’nin yeni Valisi Ertan Peynircioğlu daha sonra Kısa adı Gema olan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler ve Muhtarlar ile Abdullah Varol Başkanlığı’ndaki Salihli Şehit Aileleri Derneğine veda ziyaretinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel