Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Hem Minikler Eğlendi Hem Veliler
Yunusemre Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrencilere ve velilere yönelik Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, “Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız ve onlar için yaptığımız her proje bizim yüz akımızdır” dedi.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yunusemre Gündüz Bakımevi’nde eğitim ve öğretim gören miniklere ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen yılsonu etkinlikleri, geniş bir katılımla Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da etkinliğe katılarak ailelerle birlikte oldu.
Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Uygur, “Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatlarıyla, çok değerli çocuklarımız için Gündüz Bakımevimiz hizmete girdi. İnşallah bunların devamı da gelecek. Sizlerle birlikte küçük yavrularımızı güzel bir hayata ve iyi bir eğitim dönemi için okul öncesi hayatına alıştırmış olacağız. Yunusemre Belediyesi olarak, sizleri çok seviyoruz, çocuklarımızı çok seviyoruz. Bizim için kadınlarımız ve çocuklarımız gerçekten çok önemli. İnşallah sizlerin de desteğiyle böylesine güzel günlerde her zaman birlikte olacağız. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
VELİLER DE SANDALYE KAPMACA OYNADI
Yunusemre Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yumurta taşıma, mandal takma, balık tutma ve sandalye kapma yarışmalarına katılan miniklerin yanı sıra sandalye kapma yarışı yapan veliler de bol kahkahalar eşliğinde stres attıkları bir gün yaşadı.
Etkinliğin sonunda yarışmalara katılan bütün öğrencilere başarı belgeleri Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur tarafından takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel