Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Dere Mahallesi su baskınlarından kurtulacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Dere Mahallesinde yürüttüğü dere ıslah çalışmasıyla mahallede yaşayan vatandaşları kış aylarında meydana gelen taşkınlardan kurtarıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda oluşabilecek su baskınlarını ortadan kaldırmak için Manisa genelindeki dere ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir’in Dere Mahallesinde bulunan yaklaşık bin kilometrelik dereyi ıslah ediyor. Dere kenarına kurulan mahallede yaşayan vatandaşların yaşadığı su baskınlarını önlemek için çalışmalara başlayan MASKİ, gerçekleştirdiği işlemlerle mahallelinin en büyük sorununu ortadan kaldırıyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, inceleme amacıyla mahalleyi ziyaret ettiler. Yürütülen çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alan Başaran ve Kaynak, vatandaşlarla da sohbet ederek, taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri, çalışmalar tamamlandığında taşkın derdinden kurtulacakları için MASKİ’ye teşekkür etti.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, mahalledeki dere ıslah çalışmalarının vatandaşların mağduriyetini gidermek için hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, “Dere Mahallesinde bulunan deremiz zamanla yağmur sularının getirdiği topraklarla dolmuş ve dere özelliğini kaybetmiş. Bu durum da çevrede yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde su baskınlarına sebep oluyordu. Şuan mahallemizde yaptığımız çalışmayla bu sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel