Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Çelik Huzur Evi Sakinlerini Ağırladı
 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Vakıf Huzur Evi sakinlerini öğle yemeğinde ağırladı. Vakıf Huzur Evi sakinleri için düzenlenen yemeğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, Belediye Başkan yardımcılar İsmail Önal, Bilal Demir, Jülide Çakır, Süleyman Çoban, Vakıf Huzur Evi vakıf başkanı Ayşe Soyer, yönetim kurulu üyesi Hakkı Bayraktar katıldı. Düzenlenen yemek organizasyonu için Başkan Çelik’e teşekkür eden Vakıf Huzur Evi Vakıf Başkanı Ayşe Soyer ”Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile daha önceden bu yemek organizasyonunu planlamıştık. Ancak fırsat bulamamıştık. Kendisiyle geçtiğimiz gün görüşmemizde yemek programını yapmak istediğini bize iletti. Bizde katılmaktan onur duyacağımızı sizler adına ifade ettik. Bu organizasyonu düzenledikleri için sizlerin ve vakfımız adına sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bize olan desteklerinin devam edeceğini biliyoruz. Vakıf ve dernek işleri birlikte yürütülecek çalışmalar o yüzden desteklerini istiyoruz” dedi.

“Bizim Sizlere Vefa Borcumuz Var”

Vakıf huzur evi sakinleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Bu gün sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizim toplum olarak, Belediye Başkanlığı görevinin ötesinde bu ülkenin evladı olarak ömrü boyunca bu ülkede yaşamış ve hizmet etmiş olan siz çok değerli büyüklerimize vefa borcumuz var. Bu nokta da ben vakfımızın yöneticilerini, çalışanlarını ve gönüllülerini yürekten tebrik ediyorum. Huzur evimizin yapımından bu güne kadar geçen süreçte hizmet etmiş olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyor. Vefat edenlerini de rahmet ve minnetle anıyorum. İnsan Allah uzun ömür verirse belli bir yaşa gelecek ve o zaman da böylesine huzur bulacağı ve daha rahat yaşaya bileceği mekânlara ihtiyaç duyuyor. Bu toplumsal ve sosyal bir sorumluluktur. Bu nokta da katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu gün Manisa’nın en güzel mekânlarından birindeyiz. Restore edilmiş güzel bir mekânda sizleri misafir ediyoruz. Değerli vakıf başkanımız bize yemek programından bahsettiğinde seve seve olacağını ve çok mutlu olacağımı ifade ettim. Sizlerin teşriflerinize ve memnun kalmanıza ziyadesiyle sevindim. Bu arada bugün yediğimiz bu yemek daha önce sözünü vermiş olduğumuz Spil gezisinin hakkının kaybolduğu anlamına gelmez. Spil hakkımız bakidir. Sizler ne zaman istiyorsanız sizin için Spil de bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Yüzleriniz hep gülsün. Bizlere de dua edin. Milletimizin bekası için devletimize dua edin. Hep birlikte daha nice güzel programlarda bir arada olmayı ümit ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak yasalar ve imkânlar çerçevesinde bizim üzerimize düşen ne varsa biz her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Yemek programına katılan bazı huzur evi sakinleri söyledikleri türkülerle katılanlara keyifli dakikalar yaşattılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel