Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

 Kandil Simitleri Şehzadeler’den
Şehzadeler Belediyesi Mevlid Kandili nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara bin 500 kişilik kandil simidi dağıttı. Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi dağıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da katılarak vatandaşlara kandil simidi dağıttı. 
Şehzadeler Belediyesi Mevlid Kandili nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara Kandil simidi ikramı yaptı. Manolya Meydanındaki Kandil simidi dağıtımına Manisalı olan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri Elma Çertürk, Mehmet Kavas, Ali Özyiğit, Başkan yardımcılar Bilal Demir, İsmail Önal ve Ulus Kotluca katıldı. Vatandaşlar Şehzadeler Belediyesinin kandil simidi dağıtımına büyük ilgi gösterirken bin 500 kişilik kandil simidi dakikalar içinde tükendi.
Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi ikramına katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, “Memleketimiz olan Manisa’dayız. Şehzadeler Belediye Başkanımız Mevlit Kandili nedeni ile yapmış olduğu kandil simidi ikramına bizi de davet etti. Bende bu kandil simidi hayrına katıldım. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Mevlit Kandilini tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içerinde nice kandillere kavuşmayı Rabbimden niyaz ediyorum. Bu güzel günleri yaptığı etkinlikler ile hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e de çok teşekkür ediyorum. Kütahya Valisi olarak Kütahya’dan tüm Manisalı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi ikramı etkinliğine katılmaktan memnun olduğunu belirten Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da tüm Manisalıların kandilini tebrik etti.

“KANDİL TÜM GÜZELLİKLERE VESİLE OLSUN”
Manisa halkı ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:
“Tüm vatandaşlarımızın ve İslam ümmetinin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum. Duamız ve niyazımız şudur ki âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi, önderimiz, rehberimiz, sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’ın doğumu, bugün batılın yerine hakkın doğuşuna, savaşın yerine barışın doğuşuna, kötülüklerin yerine iyiliklerin doğuşuna da vesile olur şeklinde dua ediyoruz. Bu vesile ile burada Manolya Meydanında hemşehrilerimize kandil simidi dağıttık. Manisalı hemşehrilerimizin kandillerini tebrik ettik. Bugün bizi yalnız bırakmayan davetimize icabet eden Manisa’mızın evladı değerli büyüğümüz Kütahya Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’a ve Şehzadeler Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha tüm hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel