Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Dikkat! Türkiye'de 5 bombalı araç daha var iddiası
Jandarma Özel kuvvetlerinde görevli bir Yüzbaşının yaptığı belirtilen özel açıklamada şu iddialara dikkat çekildi, "Türkiye genelinde 5 bombalı araç var bulunamıyorlar önümüzdeki 4 gün kritik saldırılar olabilir. lütfen ailelere haber verin. toplu taşıma araçları metro ve otobüsler ilk tehlike. mümkünse bi süre maksimum dikkatli olalım. biz de yakın çevremizi uyaralım. Suriye - Türkiye arasında IŞİD ile çıkan çatışmadan sonra IŞİD Türkiye içindeki; İstanbul, Ankara, Konya, Adana, Gaziantep, İzmir ve Kilis'de canlı bomba olduğunu bildirdi. Bu şehirde yaşayanlar toplu taşıma ve çok sayıda insanın bulunduğu ortamlardan uzakta kalsın." Çaldırıp kapatan telefonlara hemen geri dönülmemesi uyarısı yapılan mesaj şöyle devam ediyor,"Tanıdığınız telefon olduğunu teyid etmeden geri aramayın. Olası bombalı yada silahlı saldırılarda kullanılabilecek telefonlar ile irtibatlı görünmeniz sağlanarak algı oluşturulabilir. Bir düzeneğe bağlı telefonu aramanız sağlanarak, herhengi bir eylemde tetikçi konumuna düşürülebilirsiniz!" Terör konusunda ki bu önemli mesaj Büro Memur _ Sen İdari Bürosu tarafından üyelerine dağıtılarak sendika üyelerinin ve vatandaşların uyarılması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel