Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

Damadını ve 9 aylık torununu vurdu
 Edinilen bilgiye göre, olay önceki gece Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana geldi. Eşi C.A. ve 9 aylık oğlu İ.A.’yı kayınpederinin evine bırakarak dışarıya giden R.A., eşi ve çocuğunu almak için tekrar kayınpederinin evine döndü. Alkol alan R.A., eve geldikten sonra eşi C.A.’ya “Ben seni bundan sonra istemiyorum. Daha önce de bir tane boşadım, seni de boşayacağım” diyerek 9 aylık oğlu İ.A.’yı kucağına alarak evden ayrılmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle R.A., eşi C.A.’ya yumruk atarak eline aldığı bıçağı savurmaya başladı.

Bunun üzerine ev sahibi kayınpeder K.P., içeriden aldığı ruhsatsız tabancayla kucağında torunu bulunan R.A.’ya iki el ateş ederek, damadı R.A. ve torunu İ.A.’yı yaraladı. Ağır yaralanan R.A. ve 9 aylık İ.A. olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde kaldırıldı. Ameliyata alınan damat R.A. ve 9 aylık çocuğu İ.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan damadı ve torununu yaralayan kayınpeder K.P. gözaltına alınırken, olayda kullanılan ruhsatsız tabancaya el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

DOĞA ALCA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel