Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

Arslan Başkan sokağa çıkıyor
 Mazbata töreni ardından açıklama yapan Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, baro olarak avukatların yaşadığı sorunlara yönelik aktif bir şekilde çalışma yapacaklarını söyledi. Arslan, "Manisa Barosu'na yakışır bir seçim süreci geçirdik ve göreve getirildik. Bu görevin zor olduğunun bilincindeyim. Bu zorlu süreçte başarılı olacağıma inanıyorum. Barolar bir meslek örgütüdür. Diğer meslek odalarına göre bir çok ayrıcalıkları vardır. Avukatların sorunlarıyla ilgii yapacağımız çalışmalar dışa dönük olacaktır. Vatandaşlarımızın karşılaştığı tüm sorunlara aktif çalışmalar yaparak çözüm üreteceğiz." dedi.

Arslan son olarak şunları söyledi, "Avukatlar toplumun her kesimiyle bilikte yaşamaktadır. Avukatlık mesleği bu sorunları vatandaşlarla yaşamakta ve çözüm yolu bulmaktadır. Vatandaşlarımızın hak aramasına destek olacağız. Meclise gelen yeni yasal düzenlemelerle ilgili de tepkisel yaklaşımlarımız olacaktır. Manisa Barosu bundan sonraki süreçte basın açıklamalarıyla yetinmeyecek, gerektiğinde sokaklarda olacaktır. Bu anlamda kendimizi yeterli ve güçlü hissediyorum. Bizler Manisa Barosu'nun kurumsal yapısını daha yukarı taşıyacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel