Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Alaşehir Belediyesi Hizmet İçin Mahalle Mahalle Geziyor
Alaşehir Belediyesi kış aylarında ulaşım aksaklıkları ve sel taşkınlarının önlemini almak için çalışmalarına devam ediyor. 
Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalarda ilçenin Horzumembelli mahallesinde bulunan yağmur suyu şevlerinin açılması ve yağmur suyu uzaklaştırma işlemleri için ihtiyaç duyulan noktalara beton boru yerleştirdi. Ayrıca kapalı olan beton boruların su giriş kısımları açılarak olası ulaşım engeli ve sel taşkınlarının önüne geçme çalışmalarını tamamlandı. Alaşehir ile Kavaklıdere mahalleleri arası bağlantı yolunda oluşan yol bozulmaları ise Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince tamirat ve kaplamaları yapıldı. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici "İlçe merkezi ile Kavaklıdere Mahallesi arasında bulunan bağlantı yolundaki bozulmalarından dolayı bozulan yerlerin Fen İşleri ekiplerince tamirat ve kaplamalarını gerçekleştirdi" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Kestanederesi Mahallesi için yapılan menfezin bağlantı dolgusu da tamamlandı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın ziyaretleri esnasında mahalle muhtarından ve mahalle sakinlerinden mahalle ile mezarlık arasından geçen derenin kış aylarında çok akıntılı olduğu için cenazelerini defnetmeye geçemediklerini ve köprü olursa mezarlığa ulaşımın kolaylaşacağı yönündeki talepleri üzerine başlatılan çalışmalarda dolgusu yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BOZUK YOL MÜCADELESİ
Kemaliye Mahallesi Alp Engin sokak ile mezarlık çevresinde bozuk olan yollarda bakım ve roadmix çalışması yapıldı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici konuyla ilgili olarak, "Çetin geçmesi beklenen kış için İlçemize bağlı 87 Mahallenin tamamında bozulan yolların tamiratı için seferberlik başlattık, Kemaliye Mahallemizde Alp Engin sokak ile Mezarlık çevresindeki bozuk olan yollarımızda tamirat ve roadmix çalışması yaptık. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Kemaliye Mahallemiz mezarlık çevresinde bulunan inşaat artıkları ve molozları alınarak temizliği yapıldı" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel