Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

MASKİ’nin altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü Köprübaşı ilçesinde Kent Meydanının altyapısını tamamlarken, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde de 8 milyon TL bedelle 45 yıllık kanalizasyon hattını yeniledi

Köprübaşı Kent Meydanı’nın altyapısı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde yapılacak olan ‘Kent Meydanı’ projesi için başladığı altyapı çalışmasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği hizmetlerle 17 ilçenin dönüşümüne imza atıyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın simgesi olacak‘Kent Meydanı’ projesi için yürüttüğü altyapı çalışmasını noktaladı. MASKİ ekiplerince, Namık Kemal Mahallesi’ndeki ‘Kent Meydanı’ için bir kilometrelik kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı döşendi.

Namık Kemal Mahalle Muhtarı Seyfettin Kabadayı, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnunuz. Köprübaşımıza güzel bir meydan kazandırılacak. Mahallemiz sınırları içerisinde yapılacak proje kapsamında altyapımız yenilendi. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt’a 8 milyon TL yatırımla 32 kilometrelik altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde 8 milyon TL yatırım bedeli ile 45 yıl önce döşenen 32 kilometrelik kanalizasyon hattını yenilemek için çalışmalara başladı.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yenileme çalışması başladı. 8 milyon TL yatırım ile mahallede 32 kilometrelik kanalizasyon hattı sağlıklı bir yapıya kavuşturulacak. Bu sayede kanalizasyon hattında yaşanan arızlara son verilerek mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, mahallelerinde başlayan kanalizasyon hattı yenileme çalışması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek, “Mahalleli çalışmadan memnun. Eskiden evlerimizi ve avlularımızı kanalizasyon suları basıyordu. 45 yıl önce döşenmiş eski hattımız yepyeni olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel