Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Sarıgöl merkezindeki 2 kilometrelik dere temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl merkezdeki Ayan ve Konak mahallelerinden geçen derenin 2 kilometrelik bölümünde temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaptığı dere temizlik çalışmaları ile taşkın sıkıntılarına son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Sarıgöl’ün merkezinde bulunan iki mahallede dere temizlik çalışmasına başlandı. Ayan ve Konak mahalleleri sınırları içerisinde yer alan derede 2 kilometre temizlik çalışması gerçekleştirilecek. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısı ortadan kaldırılacak.

Ayan Mahalle Muhtarı Osman Aktaş, “Çalışmalardan memnunuz. Cengiz Başkandan Allah razı olsun. Kendisine bundan sonraki hizmetlerde de başarılar diliyoruz” şeklinde konuşurken, Konak Mahalle Muhtarı Ali Eşbah da şunları söyledi: “Çalışma çok güzel. Deremizin temizlenmesi gerekiyordu. Aynı zamanda esnaflık da yapıyorum. Dükkanımı su basıyordu. Çalışamadan çok memnunuz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel