Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

YEGEM’de öğrenci sayısı arttı

Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezinin 2. şubesi Yunus Emre Millet Çarşısı’nda hizmete girdi. Alanında uzman öğretmenler eşliğinde eğitimlerin verildiği YEGEM’de öğrencilere derslerin dışında birebir soru çözüm ve etüt imkanı sunuluyor. Öğrencilerin eğitimlerine iyi bir lise ve üniversiteyle devam edebilmeleri için bu projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, öğrencilerin merkeze olan ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Çerçi, “Geçen yıl Çağatay Uluçay İlkokulu’nun karşısında hizmete açtığımız YEGEM’e yoğun ilgi olduğundan dolayı Millet Çarşımızın üst kısmında 2. şubemizi açtık. Alanında uzman 35 öğretmenimiz ile öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz. 2. şubemizde 8. ve 12. sınıflarımızın kayıtları doldu. Mezun öğrencilerimize ise kayıt almaya devam ediyoruz. Emekleri için YEGEM Müdürümüz Ayşe Berrin Bayram ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel