Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Ulaşımda yapılması planlanan çalışmalar ele alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek, ulaşımda yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’i makamında ağırladı. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Toplu Taşıma Şube Müdürü Himmet Güneş ve Büyükşehir Salihli Ulaşım Sorumlusu Nuri Kemaneci de eşlik etti. Ulaşım Dairesi Başkanı Deniz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de şehir içi toplu taşıma araçlarının yenilenmesi ile başlayan ve kırsal mahallelerde devam eden ulaşımda dönüşüm çalışmalarının tamamlanarak vatandaşların daha modern, konforlu ve engelli ulaşımına uygun hale gelmesi için çabaladıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya bilgi verdi. Ziyarette, 2017 yılında ulaşımda yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Himmet Güneş’e teşekkür ederek Büyükşehir ile birlikte Salihli’de çok daha güzel projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel