Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

MANİSA 3. HAMSİ FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 13-17 Şubat tarihleri arasında Hamsi Festivali'nin üçüncüsünü düzenleme kararı aldı.

"MANİSA'DA Kİ 3. HAMSİ FESTİVALİ TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATACAK!

"İlk defa 5 gün sürecek olan Hamsi Festivali 13-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Manisa'da ki 3. Hamsi Festivali Türkiye'de bir ilke imza atacak. Manisa Trabzonlular Derneği, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi'nin de katkılarıyla gerçekleşecek olan festivalde, binlerce kişiye 1 ton Muhlama, 5 ton Hamsi ikram edilecek."

Manisa'ya oldukça renk katacak olan festival, her kesimden insanı bir araya getirecek. Bu yıl da festivalde kemençeler, tulumlar çalacak. Halk oyunları ekibi ve birbirinden ünlü Karadenizli sanatçılar yer alacak.

Karadeniz horonu eşliğinde Manisa yine coşkulu bir festival havası yaşayacak. Türkiye'nin çeşitli illerinden birçok konuğun da katılım göstereceği festival 13 Şubat 2019'da Magnesia AVM arkasında başlayacak.



Kaynak: Turkhaberler Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel