Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

CBÜ’YE BİR DİZİ ZİYARET


Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Mustafa Kazaz'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren heyet Üniversite bünyesinde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi alarak, etkinliklere destek verecekleri mesajını verdiler.

Daha sonra  İ.İ.B.F Dekanı Mustafa Minnat'a ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Üniversitenin ve değerli Hocaların çalışmaları sayesinde Manisa aynı zamanda, Gençlerimizi, bilgi donanımı yüksek, meslek sahibi kişiler olarak Ülkemize kazandıran bir Üniversite Şehri olduğunu belirten Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, Prof. Dr. Mustafa Kazaz'a başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde CBÜ Rektör Yardımcılıklarına MCBÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İpek Özunan, MCBÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kazaz, MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Gökbunar atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel