Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

İşte sosyal belediyecilik

 Alaşehir Belediyesi vatandaşların zor günlerinde yanında oluyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, cenaze çadır hizmetinden ücretsiz mezar ziyaretlerine kadar bir çok alanda vatandaşlara hizmet veriyor. Cenazesi olan vatandaşların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları halinde ekipler tarafından evlerin önüne taziye çadırı kuruluyor. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanında olacakları mesajını veren Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya devam ediyoruz. Alaşehir Belediyesi olarak insan odaklı belediyecilik hizmetini kendimize görev edindik. Belediye ekiplerimizin yapmış olduğu taziye çadırı hizmetiyle cenaze evinin misafir yükünü hafifletmenin yanı sıra, taziye evine gelen misafirlerin yazın güneşten, kışın ise kardan ve yağmurdan koruyor. Ayrıca taziye evlerine sandalye de temin ediyoruz. Biz sadece iyi günde değil, her zaman vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenen bir belediyeyiz. Bu konuda talepleri olan vatandaşlarımızın mutlaka bize ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel