Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir akhisar İl Milli Eğitim Müdürü

Manisa BBSK Basketbol Takımı ilk antrenmanı yaptı

Yeni sezonda Türkiye Basketbol 2’nci ligi B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Türkiye Basketbol 2’nci ligi B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yerli ve genç oyuncular sağlık kontrollerinin ardından gerçekleştirilen antrenmanda bir araya geldi. Baş Antrenör, Ceyhun Cabadak ilk antrenmanda teknik ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyesi Özcan Nalbantlar da izledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının büyük hedefleri olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız yeni sezon çalışmalarına başladı. Türkiye Basketbol 2’nci ligi B Grubunda mücadele edeceğiz. Takımımız başarılı sporcularımızdan oluşuyor. Öncelikli hedefimiz bir üst lige çıkmak ve Manisa’yı basketbol adına duyurmak olacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyespor taraftarlarımızı yeni sezonda basketbol maçlarına bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel