Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Seçim öncesi demokrasi havası hakim
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Teşkilatı tarafından düzenlenen seçim yürüyüşünde ziyaret edilen AK Parti standında her iki partinin yöneticileri birbirlerini kucaklayarak seçimlerde başarılar diledi. 7 Haziran seçimlerinden bir gün önce MHP’nin iktidar yürüyüşünde AK Parti standında yaşanan arbedenin yerini bu sefer dostluğun alması vatandaşların da takdirini kazandı.

MHP Manisa İl Teşkilatı tarafından 1 Kasım seçimlerinin son çalışmasında seçim yürüyüşü gerçekleştirildi. MHP Manisa Milletvekili ve birinci sıra adayı Erkan Akçay, Milletvekili adayları Engin Kabadağ, Seval Başkesen, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Başkanları ve çok sayıda partili ellerinde karanfiller ve Türk bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşlara karanfil ve Türk bayrağı veren MHP’nin yürüyüşünde polis tarafından geniş güvelik önlemleri alındı.

7 Haziran seçimlerinin arifesinde MHP’nin iktidar yürüyüşü sırasında Manolya Meydanındaki AK Parti’nin standı yerle bir edilirken çıkan arbedede bazı AK Partililer tartaklanmıştı. Yine aynı olayların yaşanmaması için polis tarafından Manolya Meydanındaki AK Parti Standı çevresinde sıkı güvenlik tedbirleri alınırken, MHP’li yöneticiler ve milletvekili adayları AK Parti Standını ziyaret ederek karanfil ve Türk Bayrağı takdim etti. MHP’li yöneticilerle kucaklaşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’un, “Birlikte lokma yiyecektik. Artık seçim sonrası yemek yeriz” demesi dikkat çekti. Haziran seçimlerinde arbedenin yaşandığı her iki grubun bu sefer kucaklaşması vatandaşların da takdirini topladı. Her iki partinin yöneticileri ve üyeleri birbirlerine başarılar dilerken AK Parti standından ayrılan MHP’liler vatandaşlara karanfil ve Türk bayrakları dağıtmaya devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel