Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Aydemir;
 Milletvekili Aydemir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk ÖZDAĞ ve vatandaşların katılımıyla Akhisar Sigara Fabrikası arazi içersinde inşaa edilen Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışını gerçekleştirdi.

Aydemir açılışta yaptığı konuşmada “Bugünlerde de tekrar ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyen hainler, terörün kirli yüzünü geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirdikleri alçakca saldırıda bir kez daha göstermişlerdir.Son 13 yılda AK Parti iktidarları ile karanlık günleri aydınlığa kavuşturmak için verdiğimiz çabalara, Ülkemizin aydınlık yarınlarına, birlik ve beraberliğimize kast eden teröristler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Milletimizin sağduyusu ve aklı selimi muhakkak galip gelecektir. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Şah Damarımızı kesmek istediler. Mesleki liselerimizde evlatlarımızın önü kapatırarak meslek sahibi olmasını engellediler. Hepimizin malumu olan 28 şubatı ve sonrası karanlık dönemde ülkemizin ilerlemesini ve gelişmesini istemeyen, örfüne, adetine geleneğine bağlı güçlü nesiller yetişmesini istemeyen harici ve dahili düşmanlarımız gençlerimizin sağlıklı bir eğitim almasının önüne set çekmişlerdir.

Ama hamd olsun bizler bu vahim duruma bir son verdik. Güçlü nesiller yetiştirmek için az zamanda çok işler başardık ve başarmaya devam ediyoruz.   Bugün de açılışını gerçekleştireceğimiz Aliye İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde bahsettiğim büyük dönüşüm ve gelişimin bir eseridir, AK Parti hükemetlerimizin öğrencilerimize, velilerimize, Akhisarımıza ve Manisa’mıza verdiği önemin bir göstergesidir. Hayırlı olmasını” diliyorum dedi.

Okul açılışının ardından AK Parti ilçe başkanı İ. Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar ilçesinde Sedat ve Birgül Akyol tarafından hizmete sunulan Naturel Kuru temizleme dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Milletvekili Aydemir Akhisar ilçesinde gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulunurak vatandaşların derdini dinleyerek, AK Parti ile gerçekleşecek ikinci yatırım ve kalkınma hamlesi hedeflerini aktardı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın vefat eden yengesinin cenaze törenine de katılan Milletvekili Aydemir Akhisar Müftülüğü tarafından " Camiler ve Din Gorevlileri " haftası nedeniyle düzenlenen programa katılarak, katılımcılara çicek takdim etti.

Milletvekili Aydemir gün boyu süren ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ise Selçikli ve Gökçeahmet köylerinde vatandaşlar ile biraraya geldi. Gittiği her yerde büyük bir teveccüh ile karşılanan Milletvekili Aydemir tek tek vatandaşların sorularını cevaplayarak “ 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi ve Bizler AK Parti olarak Gelecek seçimler için değil Gelecek nesiller için çalışıyor. Güçlü Türkiye için tek başına AK Parti için 2023 hedeflerimize ulaşmak için desteklerinizi bekliyoruz” dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel