Öne Çıkanlar İl Müdürü Öztürk Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti mehmet ali kabakçıoğlu tüik

AK Partiden birlik ve beraberlik yemeği
 AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Yöneticileri, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve Milletvekili Aday Adayları katıldı.


AK Parti Milletvekili Aday Adayların tanışıp kaynaşması açısından düzenlenen yemekte konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, ‘‘7 Haziran seçimleri ülkemiz ve İslam dünyası açısından çok önemli. Biz birlik ve beraberliğimizi korursak bizi kimse yıkamaz’’dedi.


Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’ye yoğun bir ilginin olduğu söyleyen İl Başkanı Gürcan,‘‘AK Parti’den Manisa Milletvekilliği Aday Adaylığı için bu seçim döneminde 60 değerli arkadaşımız partimize müracaat etti. Manisa’dan listeye 9 kişi girecek. Ben inanıyorum ki burada ki tüm arkadaşlarımız sıralamada olsun ya da olmasın, sanki kendisi listedeymiş gibi kapı kapı dolaşıp partimizi yine tek başına iktidara taşıyacaktır.’’dedi.


AK Parti’nin kurulduğu günden bu zaman kadar Türkiye’nin gücüne güç kattığını söyleyen Gürcan, ‘‘AK Parti kurulduğu günden bu zaman kadar büyük başarılara imza atmıştır. Bugün Türkiye, Sağlık ve Eğitim başta olmak üzere birçok devrim niteliğinde projelere imza atmış ve ülkemizi Dünya’da marka haline getirmiştir. Türkiye artık yatırım yapılmaktan korkulan bir ülke halinden çıkıp, yatırım yapmak için Dünya markalarını ağırlayan ülke haline gelmiştir. Biz AK Parti Ailesi olarak her zaman ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Çıkmış olduğunuz bu yolda hepinize başarılar diliyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin’’dedi.

Milletvekili Aday Adaylarının kendilerini tanıtmalarının ardından gece, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel