Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Yukarıkoçaklar, Kanalizasyon Hattına Kavuştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarıyla mahallelerin yüzünü güldürüyor. MASKİ, kanalizasyon hattı bulunmayan Sarıgöl’ün Yukarıkoçaklar Mahallesinde çalışma gerçekleştirerek mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 95 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’de başlattığı içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. Yerleşim yeri olarak kurulduğu günden beri kanalizasyon hattı olmadığı için foseptik çukurlarını kullanan Yukarıkoçaklar Mahallesi, MASKİ sayesinde kanalizasyon hattına kavuşuyor. Mahallenin içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarında da sona yaklaşıldı.
VATANDAŞTAN CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR
Yukarıkoçaklar Mahallesi sakinlerinden Ahmet Duran, mahallelerinin sağlıklı alt yapıya kavuşmasından dolayı duydukları memnuniyeti, “Mahallemizin hem içme suyu hem de kanalizasyonu yapılıyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunum. Allah razı olsun. Sayelerinde köyümüz foseptikten kurtuldu. Allah yollarını açık etsin. Cengiz Başkanımıza sonsuz selamlar” diyerek ifade etti.
SARIGÖL’ÜN DEPOLARI DA YENİLENDİ
MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü içme suyu depolarının yenilenmesi kapsamında Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa Mahallesinin içme suyu deposu da yenilendi. Depo gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla birlikte mahalleye artık daha temiz ve sağlıklı su temin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel