Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Vali Bektaş 558 Yataklı Hastane İnşaatında İnceleme Yaptı HİZMET KERVANINA DEVAM
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Şehzadeler ilçesinde yapımı devam eden 558 yataklı hastane inşaatında inceleme yaptı.
Vali Bektaş’ın incelemelerine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Ali Özyiğit, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz katıldı.
Vali Bektaş hastane yapımını üstlenen YDA firması teknik ekibinden sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. YDA İnşaat Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Akay Bulut, hastane inşaatında 300 kişinin çalıştığını, Ekim 2017’de hastane inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini, hastanenin temelinde 733 tane kurşun çekirdekli kauçuk deprem izolatörü kullandıklarını ve bu izolatörlerin olası büyük bir depremde 45 santimetre yatay deplasman kabiliyeti olduğunu belirtti.
Manisa’nın sağlık hizmetlerinden büyük oranda memnuniyet olduğunu belirten Vali Bektaş yeni yapılan hastaneler ve diğer sağlık hizmetlerinin devreye girmesiyle bu memnuniyetin daha da artacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel