Öne Çıkanlar salihli Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Nuran Zincirlioğlu

Uşak Güzel Sanatlar Lisesinden Kula’da Tanıtım
Uşak Güzel Sanatlar Lisesi yetkilileri ve öğrencileri, Manisa’nın Kula ilçesinde okullarını tanıttı.
Uşak Güzel Sanatlar Lisesi tanıtım faaliyetleri kapsamında Kula ilçesinde öğrenim gören 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencilerine müzikli tanıtım gezisi düzenlendi.
Okul Müdürü Latif Çağlayan başkanlığında öğretmenler ve öğrencilerden oluşan ekip Kula Yunus Emre Kültür merkezinde okul tanıtımı için merkezdeki ortaokul öğrenci gruplarına okuldaki resim ve müzik alanlarını tanıtan, afişler ve broşürler dağıtarak, bilgilendirmeler yaptı.
Uşak Merkez Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Latif Çağlayan öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, "Kula’dan okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz var. Bizde okulumuzu tanıtmak için Kula ilçesine geldik." dedi.
Çağlayan, okullarına öğrenci alım şartları, yetenek sınavının nasıl yapıldığı ve puanlama sistemi, sınav takvimi, kayıtlar, okulda verilen eğitim, üniversite giden yol, mezun olduktan sonraki meslekler ve iş hayatı hakkında da öğrencilere bilgiler verdi.
Konuşmanın ardında Uşak Merkez Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Kulalı öğrencilere hazırladıkları mini konser ile okulda yaptıkları faaliyetleri de sergilemiş oldu.
Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Öner yaptığı konuşmada Uşak Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü başta olmak üzere okul öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel