Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

SINAV STRESİNİ ÖNLEDİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilen LYS maratonu öncesi Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde oluşturduğu danışma noktasıyla, öğrencilerin sınav stresi yaşamalarını önledi. Öğrencilere sınav giriş yerleri ve güzergahları hakkında bilgi verilen danışma noktasında geç kalan adayları sınava yetiştirmek için zabıta araçları da hazır bekletildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için danışma noktası oluşturdu. Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde açılan danışma noktasında MABEM idarecileri, öğretmenleri ve zabıta ekipleri görev aldı. Sınava girecek adaylara otobüs güzergahları hakkında bilgi verilirken, geç kalan adaylar için zabıta araçları da hazır olarak bekletildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime her koşulda destek olduğunun altını çizen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Etap etap gerçekleştirilen LYS maratonunda ilçelerden gelen öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde danışma birimimizi oluşturduk. Görevli arkadaşlarımız, sınav öncesi öğrencilerin sınav yeri bulma konusunda sorun yaşamamaları için bilgilendirme yaptı. 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlarda da ekiplerimiz danışma standında görev alarak öğrencilere yardımcı olacak. Tüm öğrencilerimize, girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum.” dedi.

Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, “Sınava geç kalan öğrencilerimiz için zabıta araçlarımızı hazır beklettik. Sınava yetişme sorunu olan öğrencilerin zamanında sınava yetişmelerini sağladık.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel