Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir akhisar İl Milli Eğitim Müdürü

Şehit Aileleri ve Gazilerden Vali Yardımcılarına ziyaret

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Başta Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere sizlere Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize gereken önemi vermeniz yanı sıra destekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sebeple bugün bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz kendilerine gereken alaka ve hassasiyetin gösterilmesini bekler. Biz sizlerden bu destekleri görüyoruz’ dedi.

Manisa Vali Yardımcısı Mehmet Yüce: ‘Değerli Şehit Yakınları ve Gaziler sizler bizim için çok önemlisiniz. Elimizden gelen tüm destekleri tarafınıza sunmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Manisa Vali Yardımcısı Abdullah Etil:’Sayın Valimiz başta olmak üzere bizim için sizler büyük bir değersiniz. Sizleri seviyoruz. Her daim siz vatan kahramanlarının yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel