Öne Çıkanlar Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı İl Müdürü Öztürk dışişleri bakanlığı

Salihli’de kızlardan futbola büyük ilgi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Özgençlerbirliği Spor Kulübü tarafından kurulan kız futbol takımı büyük ilgi görüyor.

Özgençlerbirliği kız futbol takımı antrenmanlarını Ali İhsan Karayiğit Futbol Sahası’nda antrenörler Ecem Yılmaz, Tugay Erbay ve Mehmet Ali Karaaslan yönetiminde sürdürüyor.

Futbol okulundaki kızlar, antrenmanlar ile hem mental olarak hem de spor disiplini olarak kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. Genç sporcular ayrıca futbolu en iyi şekilde öğrenerek milli takımlara kadar yükselmeyi hedefliyorlar.

Futbol okulunda 35 sporcunun yer aldığını anlatan antrenör Karaaslan, “Özgençlerbirliği Spor Kulübü olarak Salihli’de kız çocuklarına yönelik futbol kursları başlatarak bir ilke imza attık. Amacımız kız çocuklarımıza futbolu aşılamayı ve kız çocuklarının da futbolda başarılı olacağını göstermeyi hedefledik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel