Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı yakup şevki paşa MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Eski bakanlar

Salihli esnaf kefalete “Gelişim ve uyum” eğitimi

Halil Aşık Başkanlığındaki Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Kooperatif Gelişim ve Uyum Eğitim Kursuna katılanlara sertifika verildi.

Meslek Dersi Öğretmeni Burcu Erden tarafından verilen 24 saatlik eğitimin ardından Kooperatif Gelişim ve Uyum Eğitim Kursunu başarı ile tamamlayan başta Kooperatif Başkanı Halil Aşık ve Kooperatif Müdürü Erdal Tunca olmak üzere, yönetim asil ve yedek, denetim asil ve yedek üyeler ile kooperatif personeli, Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursu başarı ile tamamlayan 17 kursiyerin sertifikalarını ise Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka tarafından verildi.

Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, kooperatif olarak amaçlarının düzenlenen bu tür kurslarla kurumsallaşma, pazarlama teknikleri, müşteri ilişkilerinde beden dili gibi konularda eğitmek olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
HALİLAŞIK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel