Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Resmi Yazışma Kurallarını Öğrendiler
Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan personelleri resmi yazışmalarda kullanılan standart dosya planı ve arşiv hizmeti gibi konularda bilgilendirdi.
Yazışma yapan personelin resmi yazışmalarda belirli bir standarda uyması amacıyla bu tür eğimlerin düzenlediğini belirten EBYS ve Arşiv Şube Müdürü Erhan Özdemir, seminerin yararlı olacağına inandığını ifade etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, çalışan personellere ‘Resmi Yazışma Kuralları’ eğitimi düzenledi. Resmi yazışma kuralları, arşiv hizmeti, standart dosya planı gibi konularda bilgi verilen seminerde, resmi yazışmalarda tüm personelin belirli bir standarda uyulması gerektiği vurgulandı.
Belediye personeline örnekler ile kanun ve yönetmeliklere uygun yazışma yapmanın incelikleri gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel