Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Okul Bahçeleri Spor Bahçesi Olacak
 Şehzadeler ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Çavuşoğlu ve Yeniharmandalı Mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Çelik’e ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Çoban ve İsmail Önal da eşlik etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın da yer aldığı inceleme gezisinde ilk ziyaret Çavuşoğlu Mahallesi’ne gerçekleştirildi. Mahalle Muhtarı Halil Sağır’ın hizmet verdiği muhtarlık binasını inceleyen Başkan Çelik, Çavuşoğlu İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Yeniharmandalı Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı ve Yeniharmandalı Hasan Koca İlköğretim Okulu ziyaret edildi.

Mahalle Muhtarı Salim Dönmez devam eden çalışmalarla ilgili Başkan Çelik’e teşekkür ederek, mahalledeki diğer eksiklikleri anlattı.

Başkan Çelik, “Mahalle ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz, inşallah daha güzel hizmetlerimiz olacak. Okulumuzun bahçesine bayanlarımızın spor yapabilmesi için spor aletleri yerleştireceğiz. Bugün onun tespitini yaptık. Çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda gayret sarfeden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri, ziyaretler sırasında Başkan Çelik’e büyük ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel