Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti tüik Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Muhasebeciler Odası’na Genç Başkan Adayı Mikail Azboy
Manisa’da 19 yıldır muhasebe mesleğini icra eden Mali Müşavir Mikail Azboy,
Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 28-29 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Manisa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Mayıs sonunda yapılacak olan kongreye hazırlanıyor. 1997 yılından itibaren muhasebe mesleğini icra eden ve hala aktif olarak Mali Müşavirlik hizmeti veren Mikail Azboy, “Genç Meslekte Birlik Grubu” adı altında seçimlerde aday olacağını açıkladı. Adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mikail Azboy, “Türk ekonomisinin işleyen çarklarından ve vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve kamu kurum ve kuruluşları ile mükellefler arasında bir köprü vazifesi gören Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odalarının tüm Türkiye genelinde seçim takvimi Mayıs ayı itibariyle olup, Mayıs ayı sonunda yapılması planlanan genel kurulda, her birisi mesleğinde belli bir saygınlığı kazanmış, odamızın hizmet kalitesini ve çıtasını yükseltme iddiasında olan meslektaşlarımla birlikte oluşturduğumuz Genç Meslekte Birlik Grubunun adayı olarak başkan adaylığımı açıklıyorum.” dedi.
“ODAMIZIN HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ”
Mali Müşavirlik hizmetini en iyi şekilde ifa eden Mikail Azboy, “Yeni dönemde gerek odamızın gerek mesleğimizin sorunlarının çözümü ve mesleğimizin yükseliş trendini sağlamak amacı ile ben ve tüm ekip arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın inancı içerisindeyiz. Makamların geçici olduğunu bilerek mesleğimiz ileriye taşımak ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek gayreti içinde olacağız . Yeni dönemde hizmet çıtamızı yükseltmek için tüm üyelerimizin kollektif katılımlarını sağlayarak, çözüm üreten bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Projelerimizi ve hedeflerimizi seçim sürecinde ve genel kurulda üyelerimizle ve kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.
“ODAMIZ MANİSADA ÇOK GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ OLACAK”
Başkan adayı ve ekibi oda yönetimine seçilmesi halinde, meslektaşlarının sorunları ile bire bir ilgilenen, meslektaş ile kurumlar arasındaki iletişimi sağlayan ve güçlendiren bir yönetim olacaklarını söyleyen, Mikail Azboy, “Oda yönetimi üyelerimizin sorunları ile ilgili her türlü sorumluluğu üzerine alacak. Belirli sürelerle meslektaşları bir araya getirip, meslektaşlarımızın fikir ve düşüncelerin alarak odamızın yönetiminde hak sahibi olduklarını hissettireceğiz. Görüş ve önerilerini alıp daha etkin ve verimli çalışacağız. Bizim yönetim anlayışımızda meslek odamız; sadece belli günlerde mesajı gönderen, yılda bir defa etkinlik düzenleyen bir kurum olmaktan çıkarak, daha sosyal, mesleki eğitimler düzenleyen ve bu eğitimlere ülke çapında katılım sağlayan bir yapıya kavuşacaktır. Meslektaşlarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirerek çalıştaylar düzenleyecek ve mesleğimizin saygınlığını arttıracağız. Ayrıca üyelerimizden aldığımız güç ve destek ile meslek odamızı üyelerimizle ilgili sorunlara çözüm önerileri getiren, eleştiriye açık, şeffaf aynı zamanda kamuoyunda akademik çalışmaları ile ses getiren, gerek Manisa’mızın gerek ülkemizin sorunlarıyla ilgili görüş ortaya koyabilen, güçlü bir sivil toplum örgütü haline getirmek için yoğun çaba sarf edeceğiz. Üyelerimizin en iyi şekilde şehrimizde ve daha sonra ülkemizde temsil edilmesi noktasında da çok hassas olacağımızın altını çiziyorum. Diğer başkan adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel