Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Memur-sen’den Vali Bektaş’a Veda Ziyareti
İki yıldır Manisa Valisi olarak görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a veda ziyaretleri sürüyor. Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ile birlikte Rize Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği ve konfederasyona bağlı sendika başkanları son Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında konuşma yapan Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, “İlimizde iki yıldır başarılı görevler icra ettikten sonra valiler kararnamesine istinaden Rize iline atanan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’a ilimizde yapmış olduğu çalışmalarından ötürü teşekkürlerimizi ilettik. Manisa’da bulunduğu müddetçe çok güzel işlere imza attı. Sayın Valimize yeni görev yeri olan Rize’de başarılar diliyoruz” dedi.
Vali Erdoğan Bektaş ise Memur-Sen İl Temsilciliğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel