Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü şehzadeler belediyesi

Maski’den Gördes’e Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ilçelerdeki ziyaretleri sürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, Gördes ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünü ziyaret etti.
İlçelerdeki yatırımlarına büyük önem veren MASKİ Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu Gördes’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya’ya gerçekleştirilen ziyarette, ilçede devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak bilgi alındı. Gördesli vatandaşlara hizmet veren binayı da gezen Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, personelin çalışmalarını yakından takip etti.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran Gördes’e gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörlüğüne yeni atanan Alp Sefa Gökkaya’yı bir kez daha tebrik ettiğini belirten Başaran,“Tüm ilçelerimizde büyük yatırımlar hayata geçiriyoruz. Gördes’te bu ilçelerimizden biri. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçemize 8 milyon TL değerinde bir atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimizin 18 bin metrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları da devam ediyor. İlçelerimiz kısa sürede Büyükşehir Belediyesi olmanın farkını yaşamaya başladı. 17 ilçemizde yatırımlarımız sürecek. Yapılan çalışmaların hem Gördeslilere hem de tüm Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel