Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Manisa’da başarılı sporcular ödüllendirildi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Letonya’nın Riga kentinde yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda gurur yaşatan judocular Zilan Ertem ile Mehmet Şahin Ertem’i tebrik ederek ödüllendirdi.


Letonya’da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda mücadele eden


Manisalı milli judoculardan Zilan Ertem 40 kilogramda Avrupa 2.si, Mehmet Şahin Ertem 50 kilogramda Avrupa 5.si oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, başarılı sporcuları ve antrenörleri makamda ağırlayarak ödüllendirdi.


Türk judosuna yetenekli sporcular kazandırmaya devam ettiklerini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Çok sayıda ülkenin yer aldığı zorlu bir şampiyonadan başarıyla dönen Zilan ve Mehmet Şahin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızı şampiyonaya en iyi şekilde hazırlayan antrenörlerimizi de kutluyorum. Başarılar çok çalışarak elde edilir. Manisa’dan Türk judosuna yetenekli sporcular kazandırdığımız için son derece mutlu ve gururluyuz" dedi.


Ziyarette İl Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu, Judo Manisa İl Temsilcisi Serhat Demir, Antrenör Fatih Akcan ve Erdal Bağaç yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel