Öne Çıkanlar pedal projesi yeni başkan şehzadeler belediyesi genç Baybatur

Manisa'da 7 binden fazla aile Gıda Bankasından faydalanıyor

“Yoksulun yanında, muhtacın hizmetindeyiz” sloganıyla 2013 yılında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle Manisa merkezinde hayata geçirilen Gıda Bankası, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte il geneline yayıldı. Dar gelirli ve gerçek ihtiyaç sahibinin tespit edilerek, kendilerine verilen kartlarla alışverişini gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapan ihtiyaç sahipleri, rencide edilmeden sofralarına aş götürüyor. Ramazan ayının gelmesiyle gıdadan temizliğe kadar onlarca kalem ürünün yer aldığı Gıda Bankaları, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 
Tüm Manisalıların Ramazan ayını bir kez daha tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu mübarek günler aracılığıyla yardımlaşma ve paylaşma duygusunu daha net bir şekilde yaşıyoruz. Bu düşünceyle gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için hayata geçirdiğimiz Gıda Bankaları da, vatandaşımızın yüzünü güldürdü. Kardeşlerimiz ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine verdiğimiz kartlarla alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapıyor. Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin sofrasına aş olmanın mutluluğu ve manevi huzurunu yaşıyorum. Bu vesileyle tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diyor, herkesin Ramazan ayını bir kez daha kutluyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel