Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu.

Salihli Tenis Spor Derneği tarafından düzenlenen kadınlar tenis turnuvası, Gümüşçayı Tenis Kortlarında gerçekleştirildi. 18 bayan tenisçinin katıldığı turnuvanın final maçında rakibini 2-0’lık sonuçla geçen Nas Gürsel turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Burcu Cirit 2. olurken, Selda Seçkin ise 3. oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ise düzenlenen törenle verildi.

Amaçlarının ilçede tenis sporunu daha üst seviyelere taşımak olduğunu belirten Salihli Tenis Kulübü Derneği Başkanı Güner Atagöz, düzenlenen turnuvanın bir ilk olduğunu söyledi. Kortların iyileştirilmesi durumunda hedeflerinin daha yüksek olacağını vurgulayan Atagöz, kendilerini bu imkanı sağlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel